"Tadarus Quran Ojok Lali, Shalat Tarawih sing Sempurno....Elingo Nek Mati iku Mesti, Ojok Poso cuma Pamer Morotuwo...."(@edyyakub17#wonocolo17)
Terkini lainnya
  • "Si Putri Nggarai si Didin Kumat, Akhire Ngintip soko Pancuran...Nek Ujian Kudu Semangat, Ojok Lali Ujian Kejujuran..."(10417@UNBK-bali#mai)
  • "Saiki wis wulan Rejeb, Mari Ngene wis wulan Sya'ban...Ayo Poso sing Sregep, Mari Ngene wayahe Ramadhan..."(@rajab1438#ok-sby)
  • "Ojok Lali Moco Buku nang Perpustakaan, ben Nambah Ilmu Pengetahuan..Saiki Arepe Ujian Ojok Dolan, Sinau sing Tenan ben Isok Lulus Ujian...."(@pasuruan/wirhy#ujiannasional-2017/103)
  • Burung Garuda Menclok Wit Jati, nek Miber sampek Gunung Kawi Raja Salman iku Dihormati, soale sing Jogo Masjidilharam karo Nabawi(@emy#1-9/022017>
  • Nek Loro yo Cepet Ngombe Obat, Nek Waras kudu Jogo Kesehatan...Sing Melok Pilkada pancen Seneng Debat, tapi Nek Kalah yo Ojok Musuhan...(irfan@negara#pilkadaserentak2017*buleleng#batu#dki)
  • "Ati-Ati nek Nyeberang Kali, Nek Kecemplung yo Artine Kuwalat...Ati-Ati nek Nyebarno Informasi, Nek Keliru yo Cepetan Diralat.."(@HPN-15#JK==HPN-17#ABN)
  • "Sepakbola pancen olahraga paling disenengi, mulai bayi sampek sing udzur....Persebaya 1927 pancen klub sejati, persis koyok pahlawan sing pantang mundur...."(bonekantara@lapanganlumintang#8117)
  • "Nang Pasar Tuku Buah Talas, Mulih Ketemu Konco nang Prapatan...Ojok Sembarangan Nebang Wit nang Alas, soale isok Kebanjiran...(longsor@bedugul/2117#emy)
  • "Kuro-kuro Mlebu Perahu, Digowo Layar nang Laut Biru....Taon Baru sing Akeh Dongamu, ben Negoromu Aman lan Maju...."(thbaru16#pasuruan@bali2016)
  • Moco Buku Ojok Karo Turu, Awas lho Rusak Mripatmu...Bektio marang Wong Tuwo, Elingo Suwargo iku nang Telapak Kaki Ibu...(@hariibu2016#pasuruan/2112)
Top News

Generated in 0.1678 seconds memory usage: 0.56 MB