Suroboyoan

Suroboyoan

Ikhlas

"Nang Madinah onok makam Rasulullah, nang Mekkah onok Ka'bah Baitullah...
"Nek Sedekah iku Kudu Ikhlas Kerono Allah, Nek Ikhlas bakal Melbu Suwargone Gusti Allah..."

(nurshhodiq, ...

Suroboyoan / Sabtu, 14 Oktober 2017 11:35

Iku Santri

"Cak Muin nang Kali Nggolek Kodok, eh Lha kok Nemune iwak Tengiri...Santri iku Dudu cuma Mondok, tapi Sopo ae sing Rajin Ibadah (Hormat Kiai) iku Santri.."(@mufidah#harisantri2017)

Suroboyoan / Selasa, 26 September 2017 21:27

Seneng Batik

Nek Awakmu Seneng karo Jangkrik, Ojok Lali Wisata nang "Taman Nusa"....Nek Awakmu Nggak Seneng Batik, Ojok Ngaku wong Indonesa.....(haribatik2017#2oktober@edm)

Suroboyoan / Selasa, 5 September 2017 14:55

Peduli Rohingya

"Cak Nun Senengane Pantun, Mangkane Ngomonge Rodok Gaya....Urip Iku Kudu Santun, nek Santun Iku yo Peduli Rohingya...."@rohingya-6917#esanto{malboro}

Suroboyoan / Selasa, 22 Agustus 2017 21:16

Dudu Gelar Kaji

"Kang Fauji Tandur nang Sawah, Muleh Kelangan Arloji...Kuncine Kaji iku Takwa, dudu Nguber Gelar wak Kaji..."(@gatot#yinquin#22817)

Suroboyoan / Senin, 14 Agustus 2017 9:39

Ojok Lali Upacara

"Abang Putih Genderane, Dipasang nang Omahe dewe-dewe...Tanggal 17 Agustus Ojok Lali Upacarane....Indonesia wis Merdeka 72 Tahun Suwene..."(@pasuruan#srm/pra17817)

Suroboyoan / Selasa, 8 Agustus 2017 11:57

Merdeka ojok Ayem

Kang Muin seneng Soto Babad, Kang Rifai seneng Sayur Bayem...Saiki wis Merdeka hampir sak Abad, Arek Enom Ojok Adem Ayem...(@rofii#merahputih*sanur8817)

Suroboyoan / Minggu, 30 Juli 2017 10:07

Ojok Dulinan WA

Anak e Belajar peta Pulau Jawa, Bapak e Seneng lakon Gatotkoco....Ojok terus dulinan WA, saiki Zaman Edan kudu sing Akeh Moco...((@emyak#lumintang/270717)))))

Suroboyoan / Rabu, 19 Juli 2017 0:00

Ojok Ketinggalan Pelajarane

"Sore-Sore Lungguh Bale Nonton TV, Disambi karo Mangan Sate.....Suwe Prei cuma Nonton TV, Ojok sampek Ketinggalan Pelajarane...."(@pasuruan#bangilcity=170717)

Suroboyoan / Kamis, 6 Juli 2017 13:01

Pilkada Ojok Ngamuk

Kapal Keruk Taline Kenceng, Kapal-Kapalan Taline Rafia...Nek Pilkada Ojok Ngamuk nek Gak Seneng, sing Penting ojok Milih mergo Hadiah.... (@dki#ButetK*pilgub2018)

Suroboyoan / Selasa, 20 Juni 2017 21:16

Mudik

"Tuku Batik nang Kutho Solo, nek Digawe yo Pancen Nyoto....Wayahe Mudik Ayo Direncanakno, Ojok sampek nang Dalan nemu Ciloko..."(wir@pasuruan#25Ramadhan17/emy)