Senin, 24 Juli 2017

"Sore-Sore Lungguh Bale Nonton TV, Disambi karo Mangan Sate.....Suwe Prei cuma Nonton TV, Ojok sampek Ketinggalan Pelajarane...."(@pasuruan#bangilcity=170717)
Terkini lainnya
  • "Mlaku-mlaku nang Bali, Ojok Lali Tuku Patung Ganesha....Pancasila iku wis Pasti, Pasti Cocok kanggo Rakyat Indonesia..."(bali@edy#haripancasila2017#sayaindonesia)
  • "Tadarus Quran Ojok Lali, Shalat Tarawih sing Sempurno....Elingo Nek Mati iku Mesti, Ojok Poso cuma Pamer Morotuwo...."(@edyyakub17#wonocolo17)
  • "Nang Bulak Banteng Tuku Kloso, Digowo Mudik nek Apene Riyoyo.....Ojok Lali nek Wulan Ramadhan Wayahe Poso, Nek Aku Salah yo Njaluk Sepuro...."(@pidatoareksuroboyo#070517#ramadhan2017)
  • "Mlaku-Mlaku nang Trowulan, Ojok Sampek Nggawe Celono Soak....Nek Awakmu Ngaku Wartawan, Yo Ojok Nggawe Berita Hoaks..."(@sofyanlub#harikebebasanpers352017)
  • "Nang Sawah Ketemu Pak Tani, Umpomo Pak Tani Mogok yo Sido Luwe...Ayo Podo Niru Ibu Kartini, sing Berjuang kanggo Bongsone Dewe..."(@kartini2017/gatsu#emy)
  • "Si Putri Nggarai si Didin Kumat, Akhire Ngintip soko Pancuran...Nek Ujian Kudu Semangat, Ojok Lali Ujian Kejujuran..."(10417@UNBK-bali#mai)
  • "Saiki wis wulan Rejeb, Mari Ngene wis wulan Sya'ban...Ayo Poso sing Sregep, Mari Ngene wayahe Ramadhan..."(@rajab1438#ok-sby)
  • "Ojok Lali Moco Buku nang Perpustakaan, ben Nambah Ilmu Pengetahuan..Saiki Arepe Ujian Ojok Dolan, Sinau sing Tenan ben Isok Lulus Ujian...."(@pasuruan/wirhy#ujiannasional-2017/103)
  • Burung Garuda Menclok Wit Jati, nek Miber sampek Gunung Kawi Raja Salman iku Dihormati, soale sing Jogo Masjidilharam karo Nabawi(@emy#1-9/022017>
  • Nek Loro yo Cepet Ngombe Obat, Nek Waras kudu Jogo Kesehatan...Sing Melok Pilkada pancen Seneng Debat, tapi Nek Kalah yo Ojok Musuhan...(irfan@negara#pilkadaserentak2017*buleleng#batu#dki)
Top News

Generated in 0.0044 seconds memory usage: 0.55 MB