Kamis, 30 Maret 2017

"Saiki wis wulan Rejeb, Mari Ngene wis wulan Sya'ban...Ayo Poso sing Sregep, Mari Ngene wayahe Ramadhan..."(@rajab1438#ok-sby)
Terkini lainnya
  • "Ati-Ati nek Nyeberang Kali, Nek Kecemplung yo Artine Kuwalat...Ati-Ati nek Nyebarno Informasi, Nek Keliru yo Cepetan Diralat.."(@HPN-15#JK==HPN-17#ABN)
  • "Sepakbola pancen olahraga paling disenengi, mulai bayi sampek sing udzur....Persebaya 1927 pancen klub sejati, persis koyok pahlawan sing pantang mundur...."(bonekantara@lapanganlumintang#8117)
  • "Nang Pasar Tuku Buah Talas, Mulih Ketemu Konco nang Prapatan...Ojok Sembarangan Nebang Wit nang Alas, soale isok Kebanjiran...(longsor@bedugul/2117#emy)
  • "Kuro-kuro Mlebu Perahu, Digowo Layar nang Laut Biru....Taon Baru sing Akeh Dongamu, ben Negoromu Aman lan Maju...."(thbaru16#pasuruan@bali2016)
  • Moco Buku Ojok Karo Turu, Awas lho Rusak Mripatmu...Bektio marang Wong Tuwo, Elingo Suwargo iku nang Telapak Kaki Ibu...(@hariibu2016#pasuruan/2112)
  • "Bengi iki Malem Jumat, Anake Pak Toha Budal Mondok nang Sarang ...Nek pancen Ngaku umat Muhammad, yo Ojok Lali Sembahyang..."(@sarang/rembang/arekam-21216)
  • "Perpustakaan iku Panggonane Buku, nek Diwoco yo Nambahi Ilmu....Hari Guru yo Tingkatno Prestasimu, ben Sekolahane isok Bermutu...."(@hariguru/rahayu/pasuruan/22-11-2016)
  • "Iki Zaman pancen wis Edan, Tangi Turu langsung Update Status...Arek saiki pancen Ngalah-ngalahi Presiden, masio gak Top tapi Update terus..."(@sumenep/111116/mastrip-medsos)
  • Nek Upacara mesti onok Sambutan, nek Wisata mesti Numpak Kendaraan...Suroboyo iku pancen Kota Pahlawan, nek Ngrusak Cagar Budaya yo mesti dilawan...(@rumahradiobungtomo-mawar10sby//28-10-2016/emy)
  • Agus Buko Mangan Kurma Siji, Hasan Buko Sak Mangkok Mi...Nek Pancen Awakmu iku Santri, Yo Ojok Sampek Nggak Ngaji...(rofiq@wonorejo-sby/160916/emy)
Top News

Generated in 0.2673 seconds memory usage: 0.55 MB