Minggu, 23 April 2017

Njaluk Sepuro

id poso, suroboyo, wonokromo, kurma, dosa, njaluk sepuro, maaf
Njaluk Sepuro
Illustrasi Lebaran. (IST)
ojok seneng rasan2 ambek tonggo
"poso2 ngelencer nang suroboyo, mulihe lewat pasar wonokromo, tuku kurmo digawe buko....
ojok seneng rasan2 ambek tonggo, mengko isok nambahi duso, ayo cepetan njaluk sepuro..."

(@ramusy/pas/160616)

Editor: Edy M Yakub


COPYRIGHT © ANTARA 2016

Top News
Baca Juga

Generated in 0.1326 seconds memory usage: 0.55 MB